Ekskluzivna ljetna pogodnost:

35 % popusta na cijeli implantat i 15 % popusta na sve druge stomatološke usluge – od 17. 6. 2024.

Kontaktirajte nas i dogovorite svoj besplatan termin pregleda i konzultacija kako bi vaš osmijeh zablistao ovog ljeta.

U pregled su uključeni:

  • Klinički pregled
  • Izrada i analiza ortopana najmodernijim uređajem s izrazito niskom dozom zračenja
  • Konzultacije
  • Izrada predračuna

Prikaz radova

POTPUNA REKONSTRUKCIJA ZUBA MOSTOVIMA OD CIRKON-KERAMIKE U OBJE ČELJUSTI

Pacijentica se obratila ordinaciji s funkcijskim i estetskim problemom koji je zahtijevao sanaciju svih zuba u gornjoj čeljusti i frontalnih zuba u donjoj čeljusti.

Izradili smo visoko kvalitetni most od cirkon keramike za cijelu gornju čeljust te prednje zube donje čeljusti.

U samo 5 radnih dana, pacijentica je dobila funkcionalan i izuzetno lijep protetski rad.

PRIJEPOSLIJE
Trajanje terapije:
5 radnih dana
OBNOVA SVIH ZUBA U OBJE ČELJUSTI DENTALNIM IMPLANTATIMA I MOSTOVIMA: CIRKON-KERAMIČKI MOST ZA GORNJU ČELJUST (12 ZUBA) I METAL-KERAMIČKI MOST ZA DONJU ČELJUST (12 ZUBA)

Kao rezultat pretrpljene traume u prošlosti, mlada pacijentica suočava se s izuzetno kompleksnom situacijom vezanom uz zube.

Prvo smo proveli 3D skeniranje čeljusti kako bismo procijenili stanje kosti i utvrdili je li pacijentica prikladna za implantološki zahvat. S obzirom na zadovoljavajuće stanje kosti, krenuli smo s implantološkom terapijom. U prvoj fazi izvađeni su svi neadekvatni zubi. Postavili smo 6 Bego Semados implantata u gornjoj čeljusti i 4 Bego Semados implantata u donjoj čeljusti. Pacijentici su izrađeni fiksni privremeni zubi u donjoj čeljusti kako bi nesmetano mogla obavljati svoje aktivnosti u privatnom i poslovnom životu. Nakon četveromjesečnog razdoblja implantološke oseointegracije, pacijentica se vratila radi završne faze terapije. Tada smo pristupili izradi dugotrajnog protetskog rada. Pacijentica se odlučila za metal keramičke krunice pa smo za svaku čeljust izradili visokokvalitetni cirkularni most. U samo dvije faze postupka, vratili smo pacijentici potpunu funkciju i estetiku zuba.

PRIJEPOSLIJE
Trajanje terapije:
2 faze i 8 radnih dana
REKONSTRUKCIJA ZUBA I TRANSFORMACIJA OSMIJEHA UZ 4 IMPLANTATA I S KERAMIČKIM MOSTOVIMA ZA OBJE ČELJUSTI

Pacijent nam se obratio s izraženim problemom progenije i potpune abrazije zuba u obje čeljusti. U prvoj fazi su izvađeni neadekvatni zubi i umjesto njih postavljena 2 Bego Semados implantata u gornju i u donju čeljust. Nakon 4 mjeseca implantološke oseointegracije pacijent se vraća na završni rad.

Kako bi se zagriz podigao na zadovoljavajuću visinu i tako omogućilo pacijentu normalno žvakanje, potrebno je bilo brusiti i okruniti sve zube u obje čeljusti. Pacijentu je izrađen i fiksiran visoko kvalitetan cirkularni most od 12 metal keramičkih krunica u svaku čeljust. U dvije faze rada, pacijentu smo omogućili normalnu žvačnu funkciju i estetiku zuba.

PRIJEPOSLIJE
Trajanje terapije:
2 faze i 8 radnih dana
Podijeli