Tko smo?

Mi smo stručan stomatološki tim koji dugi niz godina radi na čelu s dva vrhunska stomatologa. Naša ekspertiza čini homogeni tim koji ima zajednički cilj: pružiti vrhunski stomatološki rad svakom pacijentu koji nam ustupi svoje povjerenje

Kvaliteta ispred svega

Naši doktori su priznati od strane vrhunskih proizvođača implantoloških sustava, dajući nam podršku, povjerenje i jamstvo za ugradnju najboljih implantata. Ordinacije naše poliklinike zadovoljavaju sve tehnološke standarde propisane od strane Europske unije a uz najviše higijenske standarde od kojih ne odstupamo, redovito ugrađujemo implantate s postotkom uspješnosti prihvaćanja većim od 91%.

Naša priča

Inspirirani kvalitetom, pružamo samo najbolja rješenja za sve vaše probleme kako bi vratili osmijeh na Vaše lice.

Naši doktori

Mi smo stručan stomatološki tim koji dugi niz godina radi na čelu s dva vrhunska stomatologa. Naša ekspertiza čini homogeni tim koji ima zajednički cilj: pružiti vrhunski stomatološki rad i uslugu svakom pacijentu koji nam ustupi svoje povjerenje.

Mladen Frntić
Mladen Frntićdr. med. dent.
Dr. Mladen je osnivač poliklinike s preko 15 godina iskustva u svakodnevnom radu s pacijentima iz cijelog svijeta na najkompleksnijim implatološkim zahvatima. Prepoznat od strane proizvođača vrhunskih svjetskih implantoloških sustava te dobitnik njihovih priznanja za izniman rad i kontinuiranu edukaciju. Omiljen je među pacijentima zbog svoje vedre naravi, individualnog pristupa i stručnosti kojom rješava i najkompleksnije slučajeve.
Leon Berislavić
Leon Berislavićdr. med. dent.
Dr. Leon je diplomirao kao jedan od najboljih studenata svoje generacije sa pregršt pohvala vodećih profesora na fakultetu stomatologije, prepoznat od strane proizvođača vrhunskih svjetskih implantoloških sustava kontinuirano ulaže u svoju edukaciju na svjetskim konvencijama i tečajevima implantološke tematike. Svojom vedrinom i karizmatičnim osmjehom unosi osjećaj sigurnosti svim svojim pacijentima.

Profesionalnost, stručnost, pozitivna energija struji, jer svi dišu kao jedan…svi su ljubazni, a pogotovo Ivana…njen osmijeh briše sve nedoumice i brige.. 

Svjetlana B.

Tim je uhodan, ljubazni su. Radio sam 2 implantata i prezadovoljan sam. Točno kako su mi rekli je i bilo. Preporučam svakome. Što je najbitnije više me nije strah zubara…

Marko B.

Prezadovoljna….moj strah od zubara riješio je samo dr.Leon….svaka mu čast na radu,trudu i strpljenju…preporuke svima….Hvala na svemu. Za svaku ste preporuku.

Jelena P.

Naša klinika

Vrhunsko zadovoljstvo ne dolazi samo iz vrhunske usluge. Potrebno je daleko više a dio te slagalice je i vrhunski prostor naše klinike.

Spremni za novi osmijeh?