Tko smo?

Stručan stomatološki tim naše ordinacije djeluje već dugi niz godina na čelu s dva stomatologa koji se odlikuju vrhunskim obrazovanjem i bogatim iskustvom. Svojim vještinama osiguravaju transparentnu i visokokvalitetnu stomatološku uslugu svakom pacijentu, od konzervativnih do najkompleksnijih stomatoloških radova.

Kvaliteta ispred svega

Doktori dentalne medicine našeg stomatološkog centra su priznati od strane vrhunskih proizvođača implantoloških sustava, pružajući nam podršku, povjerenje i jamstvo za ugradnju najboljih implantata. Ordinacije našeg stomatološkog centra zadovoljavaju sve tehnološke standarde propisane od strane Europske unije, a uz najviše higijenske standarde od kojih ne odstupamo, redovito ugrađujemo implantate s postotkom uspješnosti prihvaćanja većim od 91 %.

Naša priča

Inspirirani visokom kvalitetom, trudimo se pružiti najbolje rješenje za svaki problem kako bismo vratili osmijeh na vaše lice.

Naši stomatolozi

Stručan stomatološki tim naše ordinacije djeluje već dugi niz godina na čelu s dva stomatologa koji se odlikuju vrhunskim obrazovanjem i bogatim iskustvom. Svojim vještinama osiguravaju transparentnu i visokokvalitetnu stomatološku uslugu svakom pacijentu, od konzervativnih do najkompleksnijih stomatoloških radova.

Mladen Frntić
Mladen Frntićdr. med. dent.
Dr. Frntić je osnivač stomatološkog centra s preko 20 godina iskustva u svakodnevnom radu s pacijentima iz cijelog svijeta, posebno u najkompleksnijim implantološkim zahvatima. Prepoznat je od strane proizvođača vrhunskih svjetskih implantoloških sustava te je dobitnik njihovih priznanja za izniman rad i kontinuiranu edukaciju. Omiljen je među pacijentima zbog svoje vedre naravi, individualnog pristupa i stručnosti kojom rješava i najkompleksnije slučajeve.
Leon Berislavić
Leon Berislavićdr. med. dent.
Dr. Berislavić je diplomirao kao jedan od najboljih studenata svoje generacije s pohvalama vodećih profesora na fakultetu stomatologije. Kontinuirano ulaže u svoju edukaciju na svjetskim stomatološkim konvencijama, posebice protetsko-kirurškim edukacijama, te stečeno znanje implementira u svoj svakodnevni rad. Svojom vedrinom, temeljitim i stručnim pristupom radu i karizmatičnim osmijehom unosi osjećaj sigurnosti svim svojim pacijentima.

Profesionalnost, stručnost, pozitivna energija struji, jer svi dišu kao jedan…svi su ljubazni, a pogotovo Ivana…njen osmijeh briše sve nedoumice i brige.. 

Svjetlana B.

Prezadovoljna….moj strah od zubara riješio je samo dr.Leon….svaka mu čast na radu,trudu i strpljenju…preporuke svima….Hvala na svemu. Za svaku ste preporuku.

Jelena P.

Tim je uhodan, ljubazni su. Radio sam 2 implantata i prezadovoljan sam. Točno kako su mi rekli je i bilo. Preporučam svakome. Što je najbitnije više me nije strah zubara…

Marko B.

Naša klinika

Vrhunsko zadovoljstvo ne proizlazi samo iz izvrsne usluge. Potrebno je mnogo više, a vrhunski prostor naše klinike čini važan dio te slagalice.

Studio Dental Frntić je ovlašteni partner za implantološki sustav BEGO

Implantati su nezamjenjiva terapija za nadomještanje zubi u modernoj stomatologiji. Kako bi pacijenti uživali u svim pogodnostima implantata u vidu trajnog rješenja za bezubost, sprečavanja povlačenja mesa, mladolikijeg izgleda i brojnim drugim prednostima, vrlo je važan odabir implantata.

Tim naše ordinacije na čelu s dr. Mladenom Frntićem odabrao je BEGO implantate za svoje pacijente jer je u njima prepoznao pouzdanog partnera s kojim uvijek postiže željene rezultate.

Pri odabiru implantata koji nose budući protetski rad  – mostove i krunice, najvažnija nam je njegova pouzdanost.

Implantati su nezamjenjiva terapija za nadomještanje zubi u modernoj stomatologiji. Kako bi pacijenti mogli uživati u svim blagodatima implantata koji pružaju trajno rješenje za bezubost, sprječavaju povlačenje zubnog mesa, pružaju mlađi izgled i ostvaruju brojne druge prednosti, ključan je pažljiv odabir implantata.

Tim naše ordinacije na čelu s dr. Mladenom Frntićem odabrao je BEGO implantate za svoje pacijente jer je u njima prepoznao pouzdanog partnera s kojim uvijek ostvaruje željene rezultate.

Pri odabiru implantata koji nose budući protetski rad, poput mostova i krunica, najvažnija nam je njegova pouzdanost.

Što implantat čini pouzdanim?

  • Pouzdanost mjerimo na temelju iskustva proizvođača, što znači da su pouzdani implantati već dugi niz godina prisutni na tržištu. Tvrtka BEGO ima preko 130 godina tradicije u dentalnoj industriji, od dentalne tehnike i protetike do implantologije, gdje je prisutna od samih početaka, s bogatim iskustvom od 30 godina.

  • Iza pouzdanih implantata stoji tvrtka s vizijom i ciljem koja aktivno sudjeluje u oblikovanju budućnosti stomatologije. Tvrtka BEGO osigurava svoj vodeći položaj na tržištu kroz kontinuirano praćenje trendova i sudjelovanje u inovacijama radi stvaranja novih rješenja. S potpunim povjerenjem preporučujemo proizvode tvrtke BEGO, znajući da su pioniri u industriji i da će naši pacijenti uživati u  prednostima najnovijih dostignuća u području stomatologije.

  • Pouzdanost se očituje u visoko kvalitetnim materijalima i tehnologiji koji se koriste za implantate i kliničkim istraživanjima koji dokazuju najvišu razinu kvalitete. BEGO je implantat izbora za naše pacijente jer se oslanja isključivo na biokompatibilne materijale i vrhunsku tehnologiju koje primjenjuje u procesu proizvodnje.

  • Vrlo važan element pouzdanosti je strast prema vrhunskoj implantologiji koju ima tvrtka BEGO, a koja teži optimizirati tretman za svakog pacijenta, osiguravajući nam najbolje materijale i metode za postizanje željenih rezultata.

  • Sjedište i proizvodni pogon tvrtke BEGO se nalaze u Njemačkoj – zemlji koja je već desetljećima sinonim za visoko kvalitetnu proizvodnju.

  • Globalna zastupljenost i raširena servisna mreža – tvrtka BEGO je prisutna u više od 80 zemalja, čineći raširenu mrežu koja osigurava pouzdanu opskrbu protetskih dijelova, što je ključno za dugoročan uspjeh terapije.

  • Jamstvo – tvrtka BEGO izdaje jamstvo na kvalitetu proizvoda i garantira dugovječnost svojih implantata.

Jeste li spremni za novi osmijeh?