Kvaliteta ispred svega

Mi smo stručan stomatološki tim koji dugi niz godina radi na čelu s dva vrhunska stomatologa.

Naša ekspertiza čini homogeni tim koji ima zajednički cilj:

pružiti vrhunski stomatološki rad svakom pacijentu koji nam ustupi svoje povjerenje..

Naš tim

Mladen Frntić

Dr. med. dent.

Dr. Mladen je osnivač poliklinike s preko 15 godina iskustva u svakodnevnom radu s pacijentima iz cijelog svijeta na najkompleksnijim implatološkim zahvatima. Prepoznat od strane proizvođača vrhunskih svjetskih implantoloških sustava te dobitnik njihovih priznanja za izniman rad i kontinuiranu edukaciju. Omiljen je među pacijentima zbog svoje vedre naravi, individualnog pristupa i stručnosti kojom rješava i najkompleksnije slučajeve.

Mladen Frntić

Dr. med. dent.

Leon Berislavić

Dr. med. dent.

Dr. Leon je diplomirao kao jedan od najboljih studenata svoje generacije sa pregršt pohvala vodećih profesora na fakultetu stomatologije, prepoznat od strane proizvođača vrhunskih svjetskih implantoloških sustava kontinuirano ulaže u svoju edukaciju na svjetskim konvencijama i tečajevima implantološke tematike. Svojom vedrinom i karizmatičnim osmjehom unosi osjećaj sigurnosti svim svojim pacijentima.

Leon Berislavić

Dr. med. dent.

Mirela Keranović

Med. sestra

Mirela je glavna dentalna medicinska sestra poliklinike. Stručnost i posvećenost poslu, vedra i simpatična narav te nezamjenjivo iskustvo njezine su glavne karakteristike. Mirela je dio ovog tima od samog osnivanja i glavna je asistentica doktorima i dentalnim tehničarima.

Mirela Keranović

Med. sestra

Ivana Urošević

Recepcija

Ivana je prva osoba s kojom se pacijenti susreću ulaskom u ordinaciju te će se pobrinuti da budete udobno smješteni, informirani o protokolu i vodit će brigu o tome da je vaš karton uredno popunjen te da na kraju terapije dobijete sve potrebne certifikate.

Ivana Urošević

Recepcija

Igor Prgomet

Financije

Igor je orijentiran na financijske, administrativne i poslovne segmente poliklinike. Brine se o organizaciji rada, suradnji s partnerskim tvrtkama te planiranju rasta i razvoja poliklinike. Vrlo često ozbiljan izraz lica skriva njegovu pozitivnu energiju zbog usredotočenosti na posao koji voli no ne dopustite da Vas to zavara jer on je iznimno srdačna osoba.

Igor Prgomet

Financije

Kvaliteta ispred svega!

Naši doktori su priznati od strane vrhunskih proizvođača implantoloških sustava, dajući nam podršku, povjerenje i jamstvo za ugradnju najboljih implantata. Ordinacije naše poliklinike zadovoljavaju sve tehnološke standarde propisane od strane Europske unije a uz najviše higijenske standarde od kojih ne odstupamo, redovito ugrađujemo implantate s postotkom uspješnosti prihvaćanja većim od 99,5 %.

AstraTech dentalni implantati

Kako vam možemo pomoći?

Slobodno nam se obratite s upitom ili jednostavno dogovorite svoj termin pregleda kako biste dobili stručno mišljenje naših liječnika i optimalnu ponudu za vaš individualni tretman.

=