Kvaliteta ispred svega

Mi smo stručan stomatološki tim koji dugi niz godina radi na čelu s dva vrhunska stomatologa.

Naša ekspertiza čini homogeni tim koji ima zajednički cilj:

pružiti vrhunski stomatološki rad svakom pacijentu koji nam ustupi svoje povjerenje..

Naš tim

Mladen Frntić

Dr. med. dent.

Dr. Mladen je osnivač poliklinike s preko 15 godina iskustva u svakodnevnom radu s pacijentima iz cijelog svijeta na najkompleksnijim implatološkim zahvatima. Prepoznat od strane proizvođača vrhunskih svjetskih implantoloških sustava te dobitnik njihovih priznanja za izniman rad i kontinuiranu edukaciju. Omiljen je među pacijentima zbog svoje vedre naravi, individualnog pristupa i stručnosti kojom rješava i najkompleksnije slučajeve.

Mladen Frntić

Dr. med. dent.

Leon Berislavić

Dr. med. dent.

Dr. Leon je diplomirao kao jedan od najboljih studenata svoje generacije sa pregršt pohvala vodećih profesora na fakultetu stomatologije, prepoznat od strane proizvođača vrhunskih svjetskih implantoloških sustava kontinuirano ulaže u svoju edukaciju na svjetskim konvencijama i tečajevima implantološke tematike. Svojom vedrinom i karizmatičnim osmjehom unosi osjećaj sigurnosti svim svojim pacijentima.

Leon Berislavić

Dr. med. dent.

Kvaliteta ispred svega!

Naši doktori su priznati od strane vrhunskih proizvođača implantoloških sustava, dajući nam podršku, povjerenje i jamstvo za ugradnju najboljih implantata. Ordinacije naše poliklinike zadovoljavaju sve tehnološke standarde propisane od strane Europske unije a uz najviše higijenske standarde od kojih ne odstupamo, redovito ugrađujemo implantate s postotkom uspješnosti prihvaćanja većim od 99,5 %.

Kako vam možemo pomoći?

Slobodno nam se obratite s upitom ili jednostavno dogovorite svoj termin pregleda kako biste dobili stručno mišljenje naših liječnika i optimalnu ponudu za vaš individualni tretman.