S novom godinom došlo je do vrlo uzbudljive promjene za sve nas. Početkom 2023. godine preselili smo se na novu lokaciju – u Hondlovu 2b.

Studio Dental Frntić

Novi prostor pružio nam je mogućnosti za napredak. Mnogi bi pomislili kako smo proširili ili promijenili tim ljudi, no to nije slučaj. Naš tim, a time i atmosfera koja našu ordinaciju čini onim što ona i jest, ostali su isti kao i svih godina prije. Jedino što se promijenilo je sam prostor u kojem se nalazimo. Nalazimo se u prostranom i prozračnom prostoru u prizemlju. Trudili smo se napraviti moderan prostor koji će, iako se radi o stomatološkoj ordinaciji, biti vrlo ugodan za svakog pacijenta, ali i zaposlenika.

Osim samog interijera, pažljivo smo birali i lokaciju. Nalazimo se tik do parka Maksimir, okruženi zelenilom. Tramvajska stanica „Hondlova“ od naše nove ordinacije udaljena je svega nekoliko minuta. Direktnom tramvajskom linijom, u svega 20-ak minuta vožnje, dolazi se do Trga bana Josipa Jelačića. U slučaju da do dolazite autom, osigurano vam je parkirno mjesto na označenom parkingu.

Prostor smo opremili novom, vrhunskom opremom (nove stomatološke jedinice, rtg, ct, intraoralni skener…). Na taj način svaki pacijent dobiva kompletnu uslugu na jednom mjestu – dijagnostiku, mišljenje i terapiju.

Podijeli